Over Richard

overrichard1Mijn naam is Richard Stokman en ik ben in Nieuwveen geboren op 8 juni 1986. Mijn ouders Peet en Angelien Stokman zorgen voor 3 zoons; Guido, Richard en Oscar. Mijn vader heeft een transport bedrijf en wij kwamen daar al op jonge leeftijd mee in aanraking. Op het grote erf hadden wij altijd genoeg ruimte om met van alles te rijden wat maar kon rijden. Driewielers, fietsjes, traptrekkers en skelters werden vanaf een jaar of 12 vervangen door gemotoriseerde tweewielers. Vanaf mijn 16e stond er dan ook meteen een scooter voor de deur en reed ik daar zo’n 20.000 km per jaar op. Dat het rijden in de familie zit blijkt wel aan het feit dat we alle 5 de rijbewijzen A, B, C-E bezitten. De passie voor het rijden is bij mij en mijn broers dus met de ‘paplepel’ ingegoten.overrichard2

Van mei 2008 tot november 2013 werkte ik bij Ford van Bunningen in Gouda als werkplaats receptionist en verhuurde ik auto’s. Ritjes naar andere vestigingen en het ophalen / wegbrengen van klanten vond ik toen al erg leuk. Van november 2013 t/m november 2014 ben ik full time werkzaam geweest bij Multirent in Alphen ad Rijn. In November 2013 heb ik ook mijn taxipas gehaald. Limonodig.nl zocht chauffeurs en ik kon daar na het behalen van een taxi aan de slag.

Het was een droom om ooit voor mezelf te beginnen en 7 mei 2014 was het dan zover. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel te Utrecht en heb sindsdien een eigen bedrijfje naast mijn vaste baan, maar vanaf 1 november 2014 heb ik de stap gezet om fulltime invulling te gaan geven aan de chauffeursdiensten. Nu rijd ik voor o.a. Limonodig.nl met limousines en voor Peet Stokman met de vrachtwagen. chauffeursdiensten. Inmiddels ben ik in bezit van de rijbewijzen A, B-E, C-E en D-E en daarmee bied ik een uitgebreid pakket aan op het gebied van chauffeursdiensten.

overrichard3